מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מאפה פילו במילוי גבינת צאן

החומרים: 


10 עלי פילו
50 גרם חמאה נוזלית 
200 גרם לדר
150 גרם גבינת צאן מפוררת
4 כפות שמנת חמוצה

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את עלי הפילו לחצי. חותכים את הלדר לריבועים בגודל 5x5 ס"מ. מערבבים את גבינת העזים עם השמנת החמוצה.
  2. בעזרת מברשת מורחים את חצאי עלי הפילו בחמאה. מניחים במרכז כל אחד ריבוע לדר ומעל כפית גדושה מתערובת הגבינה והשמנת.
  3. מקפלים את צידי העלה למרכז ומגלגלים לגלילות. מניחים את הגלילות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהתפר כלפי מטה.
  4. כשכל העלים מגולגלים, אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש לחום גבוה (220 מעלות) עד שהגלילות בצבע זהוב עמוק. ממתינים 5 דקות ומגישים.