ביצה ופטריות על מצע בצק
החומרים ל-6 מנות:
כפית חמאה
בצל קטן קצוץ
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט שמן זית או חמאה
6 עלי סיגרים קפואים
6 ביצים
אופן הכנה:
- מטגנים את הפטריות במעט חמאה, על אש בינונית-גבוהה, עד שהן מזהיבות.
- אם הצטברו נוזלים מסננים. מתבלים במלח ופלפל.
- משמנים מחבת בינונית במעט שמן או חמאה ושוטחים בה עלה סיגר.
- מפזרים מיד מהפטריות, פותחים מעל ביצה. מטגנים כשלוש דקות, עד שהבצק מזהיב.
- מקפלים את הבצק על הביצה בצורת משולש ומגישים מיד.