מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

סיגרים במילוי פירות יבשים

החומרים ל-20 חטיפים:


10 עלי סיגרים
30 גרם חמאה נוזלית
למילוי:
100 גרם תערובת אגוזים קלויים קצוצים גס
100 גרם משמשים מיובשים קצוצים
3 כפות סוכר 
2 כפות מים רותחים
מעט תמצית וניל או מי ורדים
חלבון 

 

אופן ההכנה:

  1. תחילה מכינים את המילוי: ממיסים את הסוכר במים רותחים ומערבבים יחד את כל המרכיבים.

  2. בעזרת מברשת מורחים את העלים בחמאה נוזלית, בעיקר את השוליים. שוטחים מילוי במרכז העלה, מקצה לקצה. מקפלים את העלה לחצי ומגלגלים במהודק לגלילה.
  3. אופים את הסיגרים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.
  4. מוציאים מהתנור, חוצים את הגלילות באלכסון ואופים עוד מעט, עד שהבצק בצבע זהוב עמוק. ממתינים מספר דקות ומגישים. את הנותר מקפיאים ומגישים מבלי להפשיר.