מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

סטייק ברוטב הדרים

חומרים:

1 חבילת סטייק עין מיושן של "טיבון ויל"
2 כפות מלח
קליפה מגורדת מחצי לימון
קליפה מגורדת מחצי תפוז
עלי טרגון
מלח ופלפל
שמן ומרגרינה לטיגון
מיץ מתפוז
מיץ מלימון
1/4 כוס יין פורט


אופן הכנה:

  1. מניחים את הסטייקים על משטח עבודה ושוטחים אותם בעדינות.
  2. מערבבים בצלחת קמח וחצי מגרידת הלימון והתפוז, טרגון, מלח ופלפל.
  3. טובלים את הסטייקים ומשהים כ-10 דקות. מחממים שמן ומרגרינה ומטגנים כשתי דקות מכל צד בחום גבוה, מוציאים מהמחבת.
  4. מוסיפים למחבת מיץ לימון ותפוז, את הקליפות שנותרו והיין, מביאים לרתיחה עם 1/4 כוס מים. מבשלים כמה דקות, מוסיפים את הבשר ומבשלים עוד כמה דקות.
  5. מגישים על מצע ירקות מאודים או אורז.