מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

נודלס עם רצועות עוף ברוטב מתוק של אננס ואגוזים

 

החומרים:

4 חבילות חבילות נודלס בשקית (85 גרם כל שקית)
500 גרם חזה עוף בגריל
אננס טרי
100 גרם פטריות שמפיניון חצויות
100 גרם נבטים

לרוטב:
3/4 כוס מיונז
כף מיץ לימון
כף חזרת מגוררת דק
כף עירית קצוצה

להגשה:
50 גרם אגוזי מלך או קשיו קלויים


אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים עם מעט מלח, רק עד שהם מתרככים.
  2. מסירים מהאש ומסננים. מעבירים לקערת הגשה.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעט על הנודלס, מערבבים בעדינות.
  4. חותכים את חזה העוף שהוכן תחילה בגריל לקוביות בגודל שני ס"מ.
  5. קולפים את האננס, פורסים בעובי שני ס"מ, מרחיקים את הליבה הקשה וחותכים לקוביות.
  6. חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים את הגבעול והגרעינים ופורסים לפרוסות דקות מאוד.
  7. מוסיפים לקערת הנודלס את העוף, האננס, הפטריות, הנבטים והפלפל, מוסיפים את הרוטב הנותר ומערבבים בעדינות. מפזרים מעל את האגוזים ומגישים.