מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

נודלס עם ירקות בסגנון סיני

החומרים:

300 גרם נודלס להקפצה מג’יק בסגנון סיני 
2 גזרים קלוף חתוך לרצועות דקות
50 גרם תירס גמדי "ויליגר" חתוך
1/2 קופסת פטריות שמפיניון חתוכות "ויליגר"
1 גמבה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
50 ג’ שקדים מולבנים קלויים


אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס לפי הוראות מסננים וממתינים.
  2. מקפיצים את הירקות במחבת עם שמן או בווק כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את הנודלס ואת רוטב הסויה ומבשלים דקה נוספת.
  4. מפזרים מעל שקדים ומגישים על צלחת רחבה.