נודלס עם רצועות עוף ברוטב מתוק של אננס ואגוזים
החומרים:
4 חבילות חבילות נודלס בשקית (85 גרם כל שקית)
500 גרם חזה עוף בגריל
אננס טרי
100 גרם פטריות שמפיניון חצויות
100 גרם נבטים
לרוטב:
3/4 כוס מיונז
כף מיץ לימון
כף חזרת מגוררת דק
כף עירית קצוצה
להגשה:
50 גרם אגוזי מלך או קשיו קלויים
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים עם מעט מלח, רק עד שהם מתרככים.
- מסירים מהאש ומסננים. מעבירים לקערת הגשה.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעט על הנודלס, מערבבים בעדינות.
- חותכים את חזה העוף שהוכן תחילה בגריל לקוביות בגודל שני ס"מ.
- קולפים את האננס, פורסים בעובי שני ס"מ, מרחיקים את הליבה הקשה וחותכים לקוביות.
- חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים את הגבעול והגרעינים ופורסים לפרוסות דקות מאוד.
- מוסיפים לקערת הנודלס את העוף, האננס, הפטריות, הנבטים והפלפל, מוסיפים את הרוטב הנותר ומערבבים בעדינות. מפזרים מעל את האגוזים ומגישים.