מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

נודלס ברוטב שמנת מתוקה ותפוזים

החומרים ל-6-4 מנות:

4 חבילות נודלס בשקית (85 גרם כל שקית)
כף חמאה

לרוטב:
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
כוס פרג לא טחון


אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים ומעט מלח, רק עד שהם מתחילים להתרכך. מסירים מהאש, מסננים, מחזירים לסיר ומערבבים עם מעט חמאה.
  2. מרתיחים את מיץ התפוזים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמיץ מצטמצם לחצי. מוסיפים את השמנת המתוקה, הסוכר והפרג. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
  3. מוסיפים לסיר הפסטה, מבשלים שתי דקות תוך בחישה ומגישים.