נודלס ברוטב מתוק חריף של מנגו ופרמזן
החומרים:
3 חבילות נודלס בשקית ( 85 גרם כל שקית)
רבע כוס שמן זית
500 גרם מנגו בשל
פלפל ירוק
פלפל ירוק חריף
שליש כוס מיץ לימון
עלי אורגנו טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
50 גרם צנוברים
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים ומעט מלח, רק עד שהם מתחילים להתרכך. מסירים מהאש, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים שתי כפות שמן זית ומערבבים.
- קולפים את המנגו ופורסים את הפרי. חותכים את הפרוסות לאצבעות.
- חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב. פורסים את הפלפל החריף לפרוסות דקיקות, ללא הגבעול והגרעינים. מוסיפים את הפלפלים לנודלס.
- מוסיפים לקערה את מיץ הלימון, אורגנו, מלח פלפל ומערבבים בעדינות.
- מטגנים את הצנוברים במעט שמן זית עד שהם זהובים, מפזרים על הסלט, עם השמן. מפזרים מעל את גבינת הפרמזן ומגישים.