מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

פסטה פטריות

החומרים:

1 חבילת פסטה רחבה (פפרדלה או פטוצ'יני)
8 כוסות מים
שמן/חמאה
2 קופסאות פטריות טמפיניון פרוסות של ויליגר
3 שיני שום כתושות
מעט אגוז מוסקט מגורד
1 מכל שמנת לבישול
פרמזן
מלח ופלפל


אופן הכנה:

  1. מרתיחים את המים בסיר גדול עם כף מלח, מבשלים את הפסטה עד לדרגה הרצויה
  2. מחממים שמן או חמאה במחבת, מחממים על אש גבוהה, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים בזהירות כ-3-2 דקות.
  3. מוסיפים את השמנת, השום הכתוש, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומביאים לרתיחה.
  4. מבשלים עוד כ-2 דקות, מכבים את האש, יוצקים את הרוטב על הפסטה ומפזרים מעל את הפרמזן
פסטה פטריות