נודלס מוקפצים עם ירקות
החומרים:
300 גרם נודלס אטריות ביצים להקפצה "ויליגר"
2 גזרים קלוף חתוך לרצועות דקות
50 גרם תירס גמדי "ויליגר" חתוך
1/2 קופסת פטריות שמפיניון חתוכות "ויליגר"
1 גמבה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
2 כפות שמן
4 כפות רוטב סויה
50 ג’ שקדים מולבנים קלויים
אופן הכנה:
- מבשלים את הנודלס לפי הוראות מסננים וממתינים.
- מקפיצים את הירקות במחבת עם שמן או בווק כ-5 דקות.
- מוסיפים את הנודלס ואת רוטב הסויה ומבשלים דקה נוספת.
- מפזרים מעל שקדים ומגישים על צלחת רחבה.