נודלס ברוטב שמנת מתוקה ותפוזים
החומרים ל-6-4 מנות:
4 חבילות נודלס בשקית (85 גרם כל שקית)
כף חמאה
לרוטב:
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
כוס פרג לא טחון
אופן הכנה
- מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים ומעט מלח, רק עד שהם מתחילים להתרכך. מסירים מהאש, מסננים, מחזירים לסיר ומערבבים עם מעט חמאה.
- מרתיחים את מיץ התפוזים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהמיץ מצטמצם לחצי. מוסיפים את השמנת המתוקה, הסוכר והפרג. מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
- מוסיפים לסיר הפסטה, מבשלים שתי דקות תוך בחישה ומגישים.