קבוצת נטו

נודלס ברוטב מתוק חריף של מנגו ופרמזן

החומרים:

3 חבילות נודלס בשקית ( 85 גרם כל שקית)
רבע כוס שמן זית
500 גרם מנגו בשל
פלפל ירוק
פלפל ירוק חריף
שליש כוס מיץ לימון
עלי אורגנו טריים
מלח ופלפל שחור גרוס
50 גרם צנוברים
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת


אופן הכנה

  1. מבשלים את הנודלס כשתי דקות בסיר עם 2 ליטר מים רותחים ומעט מלח, רק עד שהם מתחילים להתרכך. מסירים מהאש, מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים שתי כפות שמן זית ומערבבים.
  2. קולפים את המנגו ופורסים את הפרי. חותכים את הפרוסות לאצבעות.
  3. חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב. פורסים את הפלפל החריף לפרוסות דקיקות, ללא הגבעול והגרעינים. מוסיפים את הפלפלים לנודלס.
  4. מוסיפים לקערה את מיץ הלימון, אורגנו, מלח פלפל ומערבבים בעדינות.
  5. מטגנים את הצנוברים במעט שמן זית עד שהם זהובים, מפזרים על הסלט, עם השמן. מפזרים מעל את גבינת הפרמזן ומגישים.