מעדן דג שרימפס מוגש עם מטבל מיונז וחרדל
חומרים ל-4 מנות:
חבילת מעדן דג שרימפס בציפוי פריך או טבעי
לרוטב:
גביע שמנת חמוצה
2 כפות חרדל גרגרים
חצי כוס מיונז
כף שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל שחור גרוס דק
אופן הכנה:
- אופים את השרימפס כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) או מטגנים מס’ דקות במחבת עם שמן.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים כמטבל עם השרימפס החמים או מערבבים יחד ומגישים בגביעים, על מצע עלי ארוגולה או עם רבעי תפוחי אדמה מאודים.