מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

מעדן דג שרימפס מוגש עם מטבל מיונז וחרדל

חומרים ל-4 מנות:


חבילת מעדן דג שרימפס בציפוי פריך או טבעי

לרוטב:
גביע שמנת חמוצה
2 כפות חרדל גרגרים
חצי כוס מיונז
כף שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל שחור גרוס דק

 

אופן הכנה:

  1. אופים את השרימפס כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) או מטגנים מס’ דקות במחבת עם שמן.
  2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים כמטבל עם השרימפס החמים או מערבבים יחד ומגישים בגביעים, על מצע עלי ארוגולה או עם רבעי תפוחי אדמה מאודים.