מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה

דגים בתנור ברוטב לימון ויין לבן

חומרים ל-2 דגים:


2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
1/2 כף חרדל
2 כפות יין לבן יבש
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח

אפשרות:
עלי בזיליקום

 

אופן הכנה:

  1. מחממים את התנור ל- 250 מעלות.
  2. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר.
  3. מניחים כל דג בנפרד על הצד המבריק של נייר הכסף.
  4. מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על כל דג 1/2 מהרוטב ומכניסים לבטן הדג 3 עלי בזיליקום.
  5. מקפלים את נייר הכסף לאמצע מכל הצדדים כך שהנייר לא יהיה צמוד לדג ויישאר חלל אויר.
  6. מכניסים לתנור חם, ואופים כ-18 דקות.
  7. מעבירים את הדגים לצלחות כשהם סגורים בנייר הכסף.