דגים בתנור ברוטב לימון ויין לבן
חומרים ל-2 דגים:
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
1/2 כף חרדל
2 כפות יין לבן יבש
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
אפשרות:
עלי בזיליקום
אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל- 250 מעלות.
- שוטפים היטב את הדגים ומייבשים במגבת נייר.
- מניחים כל דג בנפרד על הצד המבריק של נייר הכסף.
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על כל דג 1/2 מהרוטב ומכניסים לבטן הדג 3 עלי בזיליקום.
- מקפלים את נייר הכסף לאמצע מכל הצדדים כך שהנייר לא יהיה צמוד לדג ויישאר חלל אויר.
- מכניסים לתנור חם, ואופים כ-18 דקות.
- מעבירים את הדגים לצלחות כשהם סגורים בנייר הכסף.